Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund

en kind vilar över nakna hjärtslag

fjäderlätta fingertoppar söker mina konturer

mättad utandning sprider ringar
av välbehag
och fyller ett urladdat batteri

den ensamma kvällen har sällskap av två
och luften andas
lite lättare

om än bara
för en natt




Fri vers av Mattias C
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-11 16:02



Bookmark and Share


  Änglaögon
Så väldigt bra skrivet, gillar.
2012-10-11

  anita VIP
Bra skriven
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C