Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmare dig..

Jag är glad för varje dag som går..

men jag har slutat räknar ner

när jag kommer till dig i himelen mamma ligger inte i mina händer längre...

jag ska följa livet vart det än tar mig med...

kanske tar det lång tid kanske är det bara en kort stund..

hur lång väntan än blir för dig kommer du ha tålamod det vet jag..

för vi båda vet att varje ögonblick varge sekund för mig närmare dig.





Övriga genrer av EmelyB
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-11 17:02



Bookmark and Share


  anita VIP
Underbar skriven. Bokmärke
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

EmelyB
EmelyB