Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp och ner går solen

Upp och ner går solen

för att se oss och rannsaka

om det är gravitationen

som gör civilisationen

till en

 

pannkaka




Bunden vers (Rim) av Alucinor
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-11 20:25



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
... allt vilket går upp går ned
allt vilket går ned går upp...

ja - frågan är
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Alucinor
Alucinor