Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karlavagn

bekvämt sittandes på karlavagnarygg
långt ut mot stjärnornas stillhet
finner jag det gränslösa

kvällstankar
det sorgsna
det hoppfulla
och det
förbjudna
allt paketerat i det glittrande mörker
som är mitt eget




Fri vers av Mattias C
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-11 20:40



Bookmark and Share


  Gigi
Väldigt stämningsfullt!

2012-10-12

  dubbelve
Får mig att vilja ut på balkongen med en filt och en kopp te. Filosofera mera! Mycket fin dikt.
2012-10-11

    ej medlem längre
Lyrisk leda.
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C