Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att närma sig ett rådjur






jag klappade ett rådjur
en hel dag
stannade inte med handen
i pälsen
de vita prickarna
var pärlemor

rådjuret drack
och jag betraktade
rådjuret sov
och jag stod kvar
hela natten
och var människa












Fri vers av pang
Läst 1105 gånger och applåderad av 40 personer
Utvald text
Publicerad 2012-10-11 21:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att dricka och äta samtidigt är så svårt men att visa respekt för någon kan vara svårare sanna mina ord
2012-10-18

  DrZappa VIP
gillar!
2012-10-18

  Ingela Svenson VIP
Surrealistiskt som ett sagodjur !
2012-10-16

  Yrre VIP
Mycket snyggt och tänkvärt komponerat!!
2012-10-16

    ej medlem längre
du är ett geni
2012-10-12

  cilax VIP
det är så bra
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

pang
pang

Mina favoriter
livet