Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlossningen


Förlossningen en hydda av trä
i skogen
Förlossningen en hinna en atrapp
i mina mjuka delar
Förlossningen ett väldigt
vaket barn
Förlossningen en särart
Förlossningen en tortyrkammare
Förlossningen vred om och ställde upp
och ställde till det
i hjärnsubstanserna
Var jag någonsin medveten om vad som
egentligen hände
Instängdheten i mig själv
och i smärtan
Knivar i magen livmodern
den övre slidgången
Hugga vrida skära
Och jag tänkte bara ta mig ur det här
Låt det snälla ta slut
Låt mig överleva
Låt mig få se mitt barn
födas fram
ur mig




Fri vers (Fri form) av pang
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-09 22:37



Bookmark and Share


  cilax VIP
vacker sätesbjudning
2021-12-11
  > Nästa text
< Föregående

pang
pang

Mina favoriter
livet