Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosa hinna



jag har aldrig sagt mig
vilja leva livet som en lärling
jag dras till harar för att de är mästare
jag vill inta deras grace
den flyktiga uppenbarelsen
ögonens kristallklara djup
jag vill ränna över ängen
i morgonens rosa hinna
jag vill spräcka hinnan
och trycka munnen full
av insekter och råttor
vakna med svullen mage
ett utraderat ego








Fri vers (Fri form) av pang
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-19 22:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket stark och bra :)
2020-03-23

  Lars Hedlin
Mycket stark och bra :)
2020-03-23

  cilax VIP
Å shit, vad bra!
2020-03-22
  > Nästa text
< Föregående

pang
pang

Mina favoriter
livet