Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt våriga ansikte



dräktigheten går genom mig
som en outsinlig källa av begär
haren sticker fram nosen
mot mitt bara underliv
jag vädrar mig giltig
som kvinna och amöba
laddningen mellan mig och haren
är bara vår
elektriciteten i köttet
vad som binder oss samman
harens fetlagda ansikte
trycks in i mig
medan asplöven darrar
det här kan vara den sista hösten
den sista blodiga vintern
mitt våriga ansikte
till trots






Fri vers (Fri form) av pang
Läst 531 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2020-01-06 23:41



Bookmark and Share


  Popangelov VIP
Starkt surrealistiskt!
2020-03-19

  Rublev
funderar…
”mitt våriga ansikte
till trots”
eller
”mitt vårliga ansikte
till trots”
2020-03-02

  Rublev
wow. vilt och eftertänksamt. ett flöde av mustiga märgfulla ordkombinationer. jag drabbas.

2020-03-02

  Lars Hedlin
Bra och stark av känsla och inlevelse!
2020-01-12

  cilax VIP
påminner om haren i Donnie Darko
2020-01-07
  > Nästa text
< Föregående

pang
pang

Mina favoriter
livet