Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På museum




Jaktens gudinna,
önskar jakten gällde mig
att dina pilar fällde mig

Gudinnelik är du
min älskade
om gudinnor finns.
Jag ser en staty av Diana
och det är dig jag minns.











Bunden vers (Rim) av Delilah Juno VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-12 14:45



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härlig staty..
2012-10-17

  evana
Underbar! En text som väcker till liv!
2012-10-14

  Katinka VIP
Å vad vackert. Gillar känslan du förmedlar.
2012-10-12

    ej medlem längre
Vacker text, men den tycks beskriva något i det förflutna???
2012-10-12

    ej medlem längre
Vacker är den kärleken...
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP