Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är det som du behåller..


You want see Love

I know att det är bättre på Svenska
om det är språket du behärskar

Som kärlekens språk där du måste öva
hela livet

Flera ställer sin blick på mig
jag viker ej

Aggressiv om jag måste
ibland vill jag..

En dag ska jag
kanske för återvinna något

Om min själ lämnar mig
utan val





Prosa av Federico Romano
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-12 17:34



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Den här var underfundig. Man vet inte va diktarjaget vill göra "för att återvinna något". Men ibland är det outsagda väl sagt ändå. Fin tavla på omslaget till hemsidan, Federico. Målar du alltid i denna stil?
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano