Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig se det i dina ögon

Du jag måste få säga,
Att du är jävligt fin,
Även när du svettas
Eller gör nån konstig min.

Du har vackert bruna ögon
Och hår med små lockar,
Du kan få vem du vill,
Du kan rata och plocka.

Du är en sån kille
Som man inte faller för,
Om man är lite smart,
För alla vet ju vad du gör.

Du raggar på fjortisar
Med smink överallt,
Sen ringer du inte tillbaka,
Ditt hjärta verkar kallt.

Så jag borde inte tråna,
Som nån jävla korkad tjej,
Men du är ju så fin
Och jag gillar ju dig.

Och när du pratar med mig
Verkar du annorlunda på nåt sätt,
Gillar du mig,
Har jag verkligen fattat rätt?

Fast det verkar inte rimligt,
Jag är för fet och ful,
Du kallade mig tillochmed flodhäst
Och det var ju jävligt kul.

Dessutom är jag ”pluggis”
Och konstig på alla sätt,
Till skillnad från dig,
Allt du gör blir ju rätt.

Det skulle trotsa allt vett,
Men ändå hoppas jag,
På att du känner så,
För jag känner det varje dag.

Låt mig se det i dina ögon,
Höra dina läppar säga det,
Fråga det jag hoppas,
Det jag tror du redan vet.




Bunden vers (Rim) av Elisabeth Skoog
Läst 496 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-12 19:37



Bookmark and Share


  cilax VIP
fina rim
2012-10-17

  A-F
känner igen..och kan se allt framför mig..
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Skoog
Elisabeth Skoog