Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glöm inte


Ett brev till mig

Hej,
Vill bara att du ska veta att jag kämpar,
Jag slåss, bråkar, drar och sliter i mig själv,
För jag tror att jag kan bli bra igen,
Jag tror att jag är på rätt väg.

Jag försöker se mörkret för vad det är,
Inte rädas det,
Inte försköna det,
Men ta ifrån det makten,
För makten är min om jag förstår nog att ta den.

Jag ska fortsätta jobba för det här,
Min hud skall läka,
Mitt sinne klarna,
En dag kommer det att vara över
Och jag kommer att tacka mig själv för varje steg jag tagit.

Jag vill att du ska veta det,
När du inte kan se genom skuggorna,
När tankarna likt sjögräs runt dina ben håller dig fast,
Du kan klara detta,
Du kommer att må bra igen.

Tids nog kommer även du att läka.




Fri vers av Elisabeth Skoog
Läst 425 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-12-11 22:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark text
2017-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Skoog
Elisabeth Skoog