Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galenskap

det här är galenskap
det är så här det känns
när man kan se hur fel man gör
men inte kan förmå sig göra rätt

det här är galenskap
men det är svårt att se
när man ser med egna ögon
måste ta sig utanför för att förstå

det här är galenskap
och det gör mig illamående
knäsvag sjuk darrig
För galenskapen är i mig
Och det som är jag kan inte komma ut




Fri vers av Elisabeth Skoog
Läst 409 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-02 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Skoog
Elisabeth Skoog