Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig/Mig

tycker för mycket om dig
blir för beroende av dig
vill bara att du ska gilla mig
älska mig
bekräfta mig
men då blir det som jag använder dig
jag vill inte såra dig
men fortsätter vi kommer det att skada mig
och sedan skada dig
så jag måste berätta för dig
säga det jag är skyldig dig
att det inte funkar för mig
jag måste ta farväl av dig




Bunden vers (Rim) av Elisabeth Skoog
Läst 423 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-20 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Skoog
Elisabeth Skoog