Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuv musik

ute i oktoberregnet
dansar vi till vårt livs ballad
med armarna om varandra
huvudena tätt intill

-

när du spelar på dina toner
-som rösten din bär med sig-
skippar mitt hjärta
okontrollerat sina beats

-

jag lyssnar in tystnaden
som uppstår
när du sover

dina andetag fjäderlätta
mot min kind
...
men även då
när du pratar i sömne
är din stämma
melodiöst vacker

du väcker upp mig
med dina
varma melodiska toner

-

jag tonsätter våra hjärtan
i en jazzigt smultronröd sammetsmelodi
...
ett flyktigt piano
spelar tyst i bakgrunden
då jag sjunger våra sånger
som berättar oss

allt eftersom tiden går
kommer jag
fortsätta

komponera
tonsätta
sjunga
de
berättelser
som utgör
vårt
liv



© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-13 00:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Både "önskan" och "ljuv musik" är supersöta och jag anknyter verkligen till alla känslor som far genom texten. Mycket bra!
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP