Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februari II

Det är mitt på dagen
Ljuset flyger lågt
Virvlar runt hörnet och värmer skuggan
Snön ger så mycket gratis
Himlen betalar för två

Det är en sådan dag
som gör rättvisa åt dina kinder
En sådan dag som tycks vara inbäddad
i ett tjockt yllegarn
och som fulländat balanserar mot ditt hår

Det är dagen med luft under vingarna
Syre i lungorna
Blod i venerna
Drömmar i horisonten

Det är dagen då tiden räcker till för allt
Blod i venerna
Drömmar i horisonten
Syre i lungorna

Det är dagen som speglat sig så länge i dina ögon
Drömmar i horisonten
Syre i lungorna
Blod i venerna

Det är dagen med luft under vingarna
Snön ger så mycket gratis
Ljuset flyger lågt
Virvlar runt hörnet och värmer skuggan
Himlen betalar för två




Fri vers av Söndermarken
Läst 639 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-12 12:51



Bookmark and Share


  Hannah Norman
Perfekt, förde mig två månader framåt och två år bakåt. Blev nostalgisk och alldeles varm. Tackar :)
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Söndermarken