Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bomullsmoln

Jag placerar mig själv i mina läppar
och upptäcker attraktionskraften i dina
Vi svävar bort som bomullsmoln för ett tag

Jag vattnar dig med mina ord
och lyser som solen i din närhet
Kan våra händer växa ihop?

Det springer barn omkring oss
och får oss att se hur vi åldrats
men liksom krympt med tiden,
hur vi upptäckt oss själva igen
och åter börjat gro

Jag har växtvärk i knäna
och träningsvärk i magen
Jag trodde aldrig att det kunde finnas
en sådan härlig slags smärta

Jag placerar mig själv i naveln
och rör mig fritt




Fri vers av Söndermarken
Läst 839 gånger
Publicerad 2007-01-12 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Söndermarken