Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLVIAKTTAGELSER

du står och betraktar ytor
vitvaror, parketten
drar handen över marmorskivan
fingret längs diskbänken
ännu en gång, fingret längs diskbänken
som om du vill ta bort något som inte gick att ta bort
intill Rummet stannar du till
nära den öppna planlösningen nära upplösningen
du står där och betraktar ytorna
som om du stod och betraktade dig själv






Fri vers av BillMarcus
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-13 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BillMarcus
BillMarcus