Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det som ger liv åt allting


vi står i det kvarvarande ljuset
jag lutar mig, din skuldra och munnen
som darrar

jag försöker prata men orden fastnar
på väggen

din siluett, ett drömspel, ljuset
som vill återkomma till LJUSET
som om ljuset var starkare, ville mer
än vad våra kroppar mäktade

ljuset som sken rakt genom oss
där stod vi som avbilder, konturer

och omfamnade varandra
vi ville sluta oss om varandra

ville sluta oss kring
det som ger liv åt allting




Fri vers av BillMarcus
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-11-17 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BillMarcus
BillMarcus