Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rödljus


jag tvekar
medan pianot klingar ut
vill träffas, vill se dina ögon
vill se om dem vill berätta

jag gråter
du är saltet
din röda täckjacka och snön
din ryggtavla, ett stoppljus




Fri vers av BillMarcus
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-29 20:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ditt avklädda språk är helt underbart!
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

BillMarcus
BillMarcus