Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland vill man säga som det är


ibland vill man säga som det är

då sitter orden så långt inne

att man knappt når dem




Fri vers av BillMarcus
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-11-17 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BillMarcus
BillMarcus