Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på rygg


i ett segelsken är jag bara ett fladder

en vit duk

ett öppet hav

slår huvudet i kraven

jag duckar och ljuden som

kluckar

du ligger och flyter

jag på rygg mot ditt himlavalv





Fri vers av BillMarcus
Läst 442 gånger
Publicerad 2006-11-05 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BillMarcus
BillMarcus