Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det faller känslor från himlen

Det faller känslor från himlen
Du ligger öppen
Medan allt faller mot dig
Du känner hur löften och sånt
Du känner hur du inte orkar hålla dina löften och sånt

Det faller funderingar från himlen
Tankar som inte har fått plats
Du ligger kvar på marken
Som ett frimärke, som löv, som allt som blivit kvar
och borttappat
Du ligger kvar på marken
Ligger själv en stund på jorden
Letar efter orden och alla rätta känslor

Du faller från himlen
Som ett stjärnfall över dina känslor
Du faller fritt
dina lappar på allt som du borde ha gjort
som små ledtrådar och löften
som små alibin flyger lapparna i virrvarv
som av en stjärnsmäll vaknar du sakta till livet

du faller från himlen
faller från dina drömmar och
du rinner av dig, det rinner av dig
allt som du ville skulle få fäste
flyter vidare

i strömmen
mot strömmen




Fri vers av BillMarcus
Läst 224 gånger
Publicerad 2014-12-25 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BillMarcus
BillMarcus