Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvekar

människornas ansiktslinjer
leenden och ögonspelet
du står i kön

jag väntar på din tur

en kopp kaffe på en asjett
teskeden längsmed och du vänder blicken
jag reser mig och går ut
väntar på min tur




Fri vers av BillMarcus
Läst 461 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-29 20:42



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
jag tycker om den här, den lämnar mycket till läsaren och det finns en sorts uppgiven längtan hos berättaren...
2010-07-11

    ej medlem längre
så enkelt. ändå sägs så mycket mellan raderna.
2009-06-06

  Starfish-Aura
Åh fy fan så klockrent!
En sekund i många ord och känslor i ultrarapid
Super nice...

//Mjao
2008-04-17

    ej medlem längre
"jag väntar på din tur"

Där grep dikten tag i mig. Jag ska fundera på orsaken. Återkommer. Snyggt!
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

BillMarcus
BillMarcus