Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2012....


Dom som påstår sig veta





Dom
dom som påstår sig veta

säger

att vitt vin
och sparris
inte passar ihop

men
det skiter jag i

då smakar det utmärkt




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-13 17:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det gör du rätt i.
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP