Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Separation från ett moln



klädeskoden i overklig perfektionism
avgränsande stycken
utslängda

kappan stirrar på mig som
om den talade

talade om världen som inte
bekom mig

Ditt leende är som dina nyinköpta
tänder,

avsedda att berätta något

om dig. Jag sade farväl till dina
påhittade världskrig. De du trodde
att du dolde väl.


Jag sade du var klok och du
rodnade. Det var verklighet
nog för mig,




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-13 18:31



Bookmark and Share


  ULJO
Fint poetat
2012-10-13

  cilax VIP
moln eller träsk, separationer är sorgliga. Vackert skrivet
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP