Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett måste.. Att


Söndra & Härska

Svek i nära relationer
utplåna den man älskar

Då menar jag Machiavellis
söndra & härska i "Fursten"

Hur får sånt äga rum
eller ens tänkas

Att bara vilja skada
utan vinning, för skadandets skull

Trots att känslorna finns kvar
en dubbel natur från hennes smärta

Det önskar jag nog att få ta in
tillsammans med att jag tillåter mig att utsättas






Prosa av Federico Romano
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-14 12:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
modigt, kraftfullt..
2012-10-14

    ej medlem längre
Det finns så mycket styrka i dina ord....och budskapet går fram.
2012-10-14

  SatansSon VIP
Har inte läst Machiavelli. Visste inte att han myntade talesättet "Att härska genom att söndra". Intressant dikt.
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano