Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens himlaspel





Må himlen öppna sig
och störa mitt liv

Ljusets explosion
i en jordevandrares hjärta

Låt Din kärlek vara min kompass
så jag får vara
Ditt instrument
som spelar himlavisor
om kärlekens källa

Utan Dig
faller mina sånger

så låt mig få vara ett kärlekens
himlaspel

bland vilsna jordebarn





Fri vers av Michaela Dutius
Läst 338 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-10-14 12:27



Bookmark and Share


    Annika J
Ditt bildspråk är mycket bra, du kan skildra det andliga med innerlighet men blir inte pompös!
2012-12-04

    Bodil Sandberg
Underbart! väldigt stark känsla! glädje och viljor det här är en dikt som jag är så glad för att jag läste tack min vän!
2012-10-25

  Jan Widströmer VIP
En nåd att stilla bedja om, för att citera. Lyriskt.
2012-10-19

  Anoo Niskanen VIP
Underbar!
2012-10-19

  Lars Hedlin
Härlig läsning!
2012-10-18

  anits VIP
Underbart att läsa
berörande
2012-10-15

  ~Leonardo~
Vacker, som en vägvisare eller fackla som leder en på rätt väg.
2012-10-15

  Maria T
Vilka visor det skall bli
2012-10-14

  Linda CH VIP
Underbar läsning!
2012-10-14

  Ninananonia VIP
Det är vackert..
2012-10-14

    ej medlem längre
tycker om..
2012-10-14

  surface to air
"Må himlen öppna sig
och störa mitt liv

Ljusets explosion
i en jordevandrares hjärta"

Åh det här är ju lika vackert som ett stjärnfall i natten!
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius