Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

314. Livets ord




Vi har irrat på stråk
som vi inte vet
vart de leder
Till vem skall vi gå
Vart skall vi fly
Svara om någon vet

Att möta Kristus är
att födas på nytt
att födas till ett liv
där Kristus går före
Där det eviga livets ord
bär oss
Där vi tror på
ett baner på höjden
Där vi förstår
att Kristus är Guds Helige




Fri vers av Maria T
Läst 368 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-14 16:33



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Wow! Awesome dikt!! :D <3
2013-10-31

  anits VIP
Så sant, din tro bär dig
genom Hans ord
2012-10-21

  Skogsfen.
Det var en fin meningsfull dikt. Kram
2012-10-21

  Bibbi VIP
Amen och grattis till placeringen!
2012-10-21

  M M Mannheim VIP
Härligt att få förmånen att få läsa din dikt. Så fint skrivet. Ett sådant fint flyt i orden. En viktig text i dagens allt mer avkristnat samhälle.
2012-10-17

  Linda CH VIP
Din starka tro inspirerar!
2012-10-15

  Michaela Dutius
Så är det - stort - ofattbart och underbart!
2012-10-15

  walborg
Varmt tack för fin text
2012-10-14

    ej medlem längre
Ja, Jesus finns här hos oss å gör Livet Levande!
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T