Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i prick och Gud påstås le i sin himmel

Så fick barnet det det förtjänade
en Israelisk missil
mitt pannan
sprängdes i molekyler

tro det eller ej
det finns människor
ja ni läste rätt
människor
här i Sverige
som försvarar det skedda

deras Kristna vägval
är en annan väg än min
och den tro de bekänner
synes mig ond




Fri vers av Pulvermos
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-14 20:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gud ler aldrig. han gråter.
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Pulvermos