Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här känner jag för dig..trots vårt långa avstånd oss emellan.


Du, du..sötaste du*

När jag vaknar på morgonen är du min första tanke..likaså då jag på kvällen lägger mig tillrätta i sängen. Jag vill hålla dig nära, omfamna dig, bli ett med dig och bara vara med dig. Oavsett vad det är för årstid det är ute..solsken och sommar eller kyla och vinter så kan vi hitta på något. Åka kälke i de vita snöskimrande backarna, promenera i den vackra naturen, springa längs en varm sommarstrand i bara tunna kläder..kyssa varandra under ett paraply i regnet. Vi skulle kunna spela spel, lyssna på musik, älska ända till solens förföriska uppgång då de försiktiga varma solstrålarna smeker sig in under våra ögonlock. Jag vill kyssa dig ta på dig och bli sensuellt berörd av dig..dina händer är så vackra, dina ögon är så snälla och i ditt våld känner jag mig så trygg. Du är den finaste människan jag någonsin stött på-det känns så rätt med dig. Du är så långt bort men du känns så nära. Vi kan skratta hela natten åt våra roliga skämt..och kramas så att klockan som innan tickat så ihållande rentav avtar och tiden står stilla..Vill bara visa dig hur mycket jag tycker om dig!..Detta är bara en önskan, som jag hoppas ska bli verklighet en vacker eller kanske mulen dag. Det viktigaste är iallafall du!




Fri vers av Sariz88
Läst 679 gånger
Publicerad 2006-02-12 15:07



Bookmark and Share


  Sariz88
Denna text är skriven rakt utifrån mitt hjärta..utan censur och andra konstigheter.
En text som jag velat tillägna en person som jag funnit som extra speciell på vår runda jord.
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Sariz88
Sariz88