Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina drömmars...


Gladiator

Förstår inte alls men något har hänt,
drömmer och drömmer bara om oss
Försöker att släcka elden du tänt -
ja, detta vidunderliga tomtebloss

Det sprakar och gnistrar, värmer så gott,
ger mig hopp när mörkret hotar
Tack för all omsorg jag kärleksfullt fått
Tack för att du mig varsamt mottar

Som en gladiator i romarnas rike,
klev du in i mina drömmars värld
Som min räddare och like,
bar du stolt din hjälm och ditt svärd

Du läste mig som en öppen bok,
såg min sorg och min fasa
För du ser alltid när nåt är på tok,
när min själ är nära att krasa

Och inatt drömde jag åter,
om dina händer och din mjuka hud
Vaknar och närapå gråter,
vill inte bryta ett av tio Guds bud

När månen är full och jag svämmar över,
och då vansinnet drabbar de flesta
Så tröstar du och ser vad jag behöver,
du vet alltid vad som är det bästa

Så vackre gladiator sluta aldrig slåss,
för mig och världens offer
Fortsätt vara ett tomtebloss
Min egen Sankt Kristoffer

















Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 403 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-15 01:20



Bookmark and Share


  Let it go VIP
Flammande bra!
Så ska drömmarna va'!

det finns inget Bud emot drömmar ;)
2012-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för