Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helhet given att skänkas

Om sanningen ska fram,


bara den meningen har kraft att sätta en fri sägs det.


Ingen mans lycka funnen så långt ögat når,


endast motstridiga tankars tårar består.


Aldrig att få, aldrig att få,


helhet given att skänkas,


mina känslor, min kropp allt ska bort!


Din glädje av mig ack allt du vill ha,


jag har givit upp min rätt till lyckans värld.


Svikna i slutet av trianglar,


finns inget annat kvar.







Bunden vers (Rim) av joanna svensson andersson
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-15 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joanna svensson andersson
joanna svensson andersson