Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår tid

Står här kvar i dimman
blottar min själ i svart
inga ord är förlorade

Andas nuet bakom mörkret
intill tomhet och bottenlöshet
en vind sveper förbi vår tid

Speglar mig i drömmar och förnuft
förstår inget av det som blev
utan hopp förlorar man allt

Se mig en gång till, möt min blick

 




Fri vers av Lindizz
Läst 377 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-15 16:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ord om längtan....
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz