Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till gabbisen


asfaltiskt

förvisso
har jag sett asfalten blomma
förvisso
har jag sett maskrosor tränga sig upp rakt genom sina svarta bojor och sprida guld över öken
förvisso
har den kraften uppenbarat sig för mig

och
förvisso
känner jag lusten att förena mig med den
lusten att bli ett maskrosbarn igen




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-15 19:02



Bookmark and Share


    Melona
Tack! <3
2013-01-24

  © anakreon VIP
Stark är den som bygger på maskrotsrötter!
Calle
2012-10-21

    Ken Cassel
Bra Ingmar

Riktigt bra till och med

Mvh

Ken
2012-10-21

  Gawain VIP
Snygg! Gillar den mycket,,
2012-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP