Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gruvlige Sven..limerick



Så var det den gruvlige Sven
som stod bakom sin persienn
stack sin strut
genom fönstret ut
o vifta mot damerna med den

Så var det den Gruvlige Sven
som stod bakom sin persienn
kika på en tjej
vifta med sin grej
då kom det en mås å tog den




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-12 16:50



Bookmark and Share


  Oskar...
Oaj.. lider lite med sven, men skrattar snart bort det. Du är alla limerickörers drottning.. det är allt jag har att säga!
2006-02-14

  Paulina LH VIP
Jag tror jag har blivit beroende av dina limerickar! :)) Jättekuliga!
2006-02-12

    steffe struts
Underbart! dina limeriks är sååå braaa!

bugar, bockar och är impad....

gör lite ont i mig när jag ser vad måsen gjorde...

stefan
2006-02-12

  Ingrid Nilsson
Jaa,här är en till som skrattar o skrattar,tack för dina humörhöjande rader!
2006-02-12

  DanSan
Ack, oh åh hahaha vad roligt det lyser verkligen upp den här söndagen.
Mycket bra mycket träffsäkert, ligger dubbel av skratt, hahaha!
Underbart Bodil!!! MVH Dan Cederholm
2006-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg