Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byta blod

Från himlen droppar blod
feta avlagringar i klumpar


skurit allt isär jag trott var
sant, såra mig sade du,
önskade det, så är det,

det finns ett blodomlopp i
kroppen men vattnet hänger
ovanför oss, vant oss vid, i,

Al och mossa sparkade mig
solen kräkte ur sig vind,
bleka gissningar ur natten
kåta bebisar på lut,

Och bord låg välta över taken
vekar doppade i skur, har
bildat pölar och tänkte
gud har nu fått korn i blick

Jag simmar i blod. Öppna.

sträckte sitt förakt cirkulärt,
i ringar av rök,
i pölen där hon stod,


Älska mig viskade skammen

om inte, blodet öste ner,


I något likt kärleken, som kräver
läkkött, och de som bjuder dem,

Visst är det spännande, likt lager
på lager av det vi envar kan
förstå,







Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-16 02:25



Bookmark and Share


  Nanna X
jävla starkt och snyggt.
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP