Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De ramlar ut ur tågen

Är jag en av de
menlösa
de äter på McDonald`s
den där doften den
får mig att skaka
rysa under tröjan jag
sytt av människor och
kategorisering och nej
jag vill inte smaka på
din mat jag kanske stupar
här och nu när jag
åter ryser under
tröjan kastar
din värld åt helvete




Fri vers av menspoeten
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-16 09:33



Bookmark and Share


  Juliusz Wilczynski
Snyggt skrivet, fick mig att läsa om den flera gånger för att få rätt rytm på språket.
2012-10-18

  Federico Romano
Bra, hur den än tolkas..
2012-10-16

    ej medlem längre
gillar, så bra
2012-10-16

    ej medlem längre
bra! gillar denna..
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten