Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På lätta tassar...haiku



Hundskit i strålande vintersol

ångande skimrande

Vovvan på lätta tassar



Bs-06





Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-12 17:36



Bookmark and Share


  Markattan
En mycket målande och naturnära bild.
Klart att hon gick på lättare tassar sedan ;o)
2006-02-13

  Paulina LH VIP
*Skratt* Vovvan hon kan, hon.
2006-02-12

  Oskar...
Haha, där vände du en halvtrevlig vardagsbild till något fantastiskt vackert med bara 22 stavelser.
Vågar knappt röra.. men är inte Haiku 5-7-5 stavelser? här får jag det till... 9-6-7 ? Bara undrar..
Härlig och rolig i alla fall
2006-02-12

    Cajsa
Bra skrivet!
2006-02-12

  Ola Rydberg
underbar !
2006-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg