Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta jävla mörker


Detta jävla mörker
redan i oktober, får mig
att längta bort

Till värme och ljus
trots värmeljusen




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-16 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP