Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vind

det blåser
en vilsen bit
släpas längs marken
ett tygstycke
oförmögen att samtala med vinden

det blåser runt omkring
överallt
men där saker tycks röra sig så enhetligt
där jag inte är
verkar det alltid röra sig i en alldeles egen riktning
där jag är

det blåser
och jag förstår inte
min plats




Fri vers av Mattias C
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-16 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C