Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konversationer ur verklighet

När du sade i förrgår kväll som
det var, att du önskat såra,

ett du och ett jag,

tänkte du då på att det finns
fler än du och jag,

en kvinna är alltid en kvinna,

om hon är alkoholist och inte
har det bra,

gör det din handling bra,

det finns en urskog där vi grävt
ner våra förfäder, desto hårdare,
djupare och längre in,

desto mer lättväckta,

Så sitter den slitna kvinnan
tyst, tar till sig ett du, och
döper till behov,

Alla drunknar vi, på samma vis,

att möta sig själv och döpa det
i vackra ord,

är som att gräva ner sitt liv
i urskogen åter, djupare och
allt längre in,





Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-17 10:36



Bookmark and Share


  Drömfångare
Kloka ord du radar upp.
2012-10-17
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP