Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppnad dagbok



Det är himmelskt att möta
liv med äkta liv,

att tillåta sig,







Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-17 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP