Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina


Ögon utan leende(eller med)

Inte helt döda men
sparsamma med att le

120 dagar av Saló (Fascist regering 1943 i Italien)
sätter tecken i själens spegel

Då sorgen visas för den umärksamme
annars är ögona stängda för omvärlden

Jag väljer en bild av
En friktionsfri tid

För att minnas
att livet går vidare




Prosa av Federico Romano
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-17 11:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
spännande.. och bra
2012-10-17

  SatansSon VIP
Visste inte att Pasolini var inspirerad av det din dikt talar om när han gjorde Sodom och de 120 dagarna... fantastisk film och fantastisk dikt!
2012-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano