Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

one shot at attention

Dark and twisted fiction,


sick addition,


perverted imagination,


one shot at attention,


give it all you might on the scene,


Ill promise your fantansy can never be to mean,


down and dirty huh ;)




Bunden vers (Rim) av joanna svensson andersson
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-17 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joanna svensson andersson
joanna svensson andersson