Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialekten fastnar lätt på tungan, du har tur idag

När skyltarna inte lyser
sover staden
träden skriker
dimman tätnar
fantasin vet inga
gränser jag ser
älvorna dansa vid
skarpa höftben och
kyssarna jag stal




Fri vers av menspoeten
Läst 338 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-10-17 19:19



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Härligt fart i orden
2012-10-20

    ej medlem längre
Gillar denna text extremt och rubriken gör den ännu mer kraftfull!
2012-10-17

  Federico Romano
Mi piace.. non capisco ma mi piace..
2012-10-17

    ej medlem längre
utmärkt text!* (guldstjärna)
2012-10-17

    ej medlem längre
Gillar denna .. mycket ...
2012-10-17
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten