Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvarvarande

du lämnade mig kvarvarande
som ett brev på vift
med bleknad poststämpel
jag hörde dig tystna
och våra röster
tappade varandras händer

jag bläddrar bland hesa minnen
kan inte tala
allting är så längesen

det är tyst när jag äter
och dammet hässjar solljus
som faller mot marken
och jag ekar i tiden, ser solar slockna
jag upphör att tala

tystnaden min röst lämnar hos mig
är ofantlig

jag drar mig tillbaka
bortom fönstrens händer
och ser skuggor stiga ur ljuset




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-17 21:19



Bookmark and Share


  Annika Persson
sänd brevet
det är ändå
inte längre ditt
jag är på vift
kära du




2012-10-22

  Ljusletaren
Du kan det här med att orda ... suveränt bra/kram
2012-10-18

    ej medlem längre
Stort!
2012-10-18

  Celticgirl VIP
Jag gillar verkligen den här :)
Visst är det dyster/melankoliskt men din användning av orden
gör det såå vackert
2012-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe