Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du blåa sköna

du blåa sköna

skänk en bit av ditt lugn

släpp mig tystnaden

av molnen

som smygandes korsar ditt land

 

låt mig smaka dig

rent

innan ditt regn har besudlats

förpassat till en smutsig vattenpöl

 

ta mig med dig

eller bygg ett litet fluffigt bo

i hörnet av mitt bröst

 

blåa sköna

jag vet att du inte kan höra mig

men en kan tillåtas barnalek ibland

så likt ett barn

låtsas jag




Fri vers av Mattias C
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-17 22:31



Bookmark and Share


  Elisabeth Skoog
Så vacker!
2012-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C