Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stock ar och sten


Ögnar stelbent igenom
anteckningar,
mina,


En gammal sorgsen olevd önskan

blev då sann. I de himlar du målar
med personlighetstypens färgburkar
är stora fält målade likt blinda
fläckar,

Ber dig vända på himlavalvet
likt perspektivskiften,

anteckningarna är dina, ärliga,
Du tycks behöva ryckas vid
roten,


Snurras, vridas om och ur,

Se det levande flämtande,
som ges,






Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-18 00:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin läsning, vilja lyckas ryckas.
2012-10-18
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP