Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desperata ord om kärlek du vet, som du läst alldeles för många av

Jag minns inte riktigt hur din röst låter,
men jag kommer ihåg hur dina händer känns.

Jag vet inte riktigt vad kärlek är,
men jag vet att det är något just nu som bränns.

Jag har principer för mycket,
men när det kom till dig så fanns det aldrig någon gräns.

Mitt hjärta slår vanligtvis ganska stabilt,
men när jag var med dig uppnådde det en ny frekvens.

Jag trodde jag skulle få vara din så länge,
så när du helt plötsligt sa nej så fick jag totalabstinens,













och det har jag fortfarande.




Fri vers av Den som skriver
Läst 239 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-18 07:28



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Oh ja... Det gör ont när jag läser. Fanns inga gränser...


2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Den som skriver